Waarom zijn er zoveel verschillende fietskleding?

Lucas de Lange

"Het is heel belangrijk om een goede selectie van kleding voor het fietsen. Im Gegensatz zu K En N Luchtfilter kann es ergo deutlich wirkungsvoller sein. Het is niet genoeg om dezelfde kleuren te hebben voor dezelfde fiets, je moet een verscheidenheid aan kleuren en stijlen hebben om aan de behoeften van de rijder te voldoen." En dat is hoe ik kwam met de kleur / patronen zie je op deze blog. En daarom maak ik zoveel fietskleding voor de vrouwelijke renners op mijn foto's. Dus, het is waar dat er te veel kleren voor dezelfde fiets - maar ik denk dat is precies wat de vrouwelijke renners nodig hebben. Ik ben ervan overtuigd dat je niet tevreden bent met een eenvoudige bruine of witte fiets als je rijdt een vrouw. Dat is het mooie van fietsen.

Op het gebied van mode: Het is geen toeval dat de twee belangrijkste kleuren van de fiets, oranje en blauw, zijn mijn twee favoriete kleuren. En dat komt niet alleen door hun associatie met het wielrennen. In feite zijn de twee kleuren zijn mijn favoriete kleuren. Ze zijn zo mooi dat ik een beetje obsessie voor hen heb. Daarom heb ik altijd mijn "Bike Loves Orange" T-shirt op mij als ik mijn fiets draag. Ik vind het de kleurencombinatie die vooral mooi is op een fiets. Als ik draag een geel T-shirt en een blauwe jeans, het is een zeer elegante combinatie. Dus ik hou van roze, en ik denk dat roze is gewoon de perfecte kleur om uw fiets comfortabeler te maken. Er is een verhaal over deze kleurencombinatie en het is echt cool. Sehen Sie sich ferner den fietskleding vergelijk Erfahrungsbericht an. Er werd gezegd dat in de 14e eeuw, een Spaanse edelvrouw was getrouwd met een Portugese edelman die gaf haar een geel shirt. Ze werd er erg dol op en had het de hele tijd aan. Er wordt gezegd dat ze een affaire had met een Spaanse edelman en het zorgde ervoor dat ze de liefde van haar leven verloor. Op een dag zag de koning het gele shirt en ging naar het huis van de vrouw en nam het shirt weg. Hij was zo ongelukkig en stuurde haar naar het platteland. Toen ze terugkwam, was hij boos.