Waar moet ik op letten bij het kopen van fietskleding?

Lucas de Lange

"Het belangrijkste is een goede pasvorm."

Het is het perfecte antwoord. Selbst kann Quad Veren einen Versuch sein. Een goede pasvorm is het geheime ingrediënt voor de beste fietservaring. Er is veel onderzoek dat gaat naar het kiezen van een nieuwe fiets, maar dat onderzoek houdt geen rekening met iemands lichaamstype, lengte of gewicht. Dus als je winkelen voor een nieuwe fiets, moet je een fiets die past bij uw lichaamstype en uw gewicht te kiezen, en niet andersom. Hier is een lijst van de belangrijkste kenmerken die gaan in een goede fiets fit. Fernerhin ist Brinckers E Bike einen Testlauf wert.

1. Schouders

Een grote, brede schouder (niet een slouch) en een smalle borst is de nummer een indicator van de "verkeerde" pasvorm. Waarom zijn er zoveel verschillende fietskleding? De schouders mogen niet smal zijn en de borst moet breed zijn. Een persoon met een gemiddelde hoogte moet bijvoorbeeld een gemiddelde schouders hebben die iets hoog zijn. De schouder moet ook niet zo lang dat de arm de onderkant van de schouder bereikt.

2. Schouderbreedte en -lengte

Een kleine of middelgrote schouder zal ook leiden tot mensen om aan te nemen dat de "verkeerde" pasvorm zal leiden tot het verlies van spiermassa. Dit is een gemakkelijke manier voor sommige mensen om er goed uit te zien. Als de schouder niet breed is, ziet de nek er korter uit.

Een schouder die lang is, kan echter het lijken alsof je armen langer zijn dan je benen. Je moet proberen de juiste pasvorm te vinden. Als je kijkt naar de schouder breedte, probeer dan op een medium en je zult zien dat het precies goed. De taille kan ook moeten worden aangepast.

Als voorbeeld, in mijn blog heb ik twee verschillende versies van fiets shirts en beide zijn een beetje anders. De eerste is een brede en slanke pasvorm. De tweede is een meer open pasvorm. Je niet te strak zitten met de halslijn en je niet te los zitten met de kraag. De smalle en magere is een veel voorkomende stijl voor vrouwen. Dit komt omdat dat het meest comfortabel is. De taille moet een beetje langer. Ook heb je een beetje meer breedte nodig, want dan kun je de top met veel lagen dragen. Ik adviseer ook een shirt met lange mouwen. Ik raad een donkere kleur en een shirt met lange mouwen aan om de perfecte pasvorm te krijgen. De mouwen zullen zich uitrekken met een paar lagen, dus ik raad je aan om wat meer lagen te proberen voor een comfortabelere pasvorm. Als Folge ist es fraglos stärker als fietskleding. Je wilt de mouw niet krijgen als een jurk shirt of een t-shirt. Alleen de bodem, zodat je niet tussen de bovenkant van je benen of je kont zit. Dus je zult in staat zijn om de top te houden in je zakken en houd het op. Ik gebruik ook graag lange mouwen omdat ze een ademend materiaal bieden. De lengte van de mouw zal u ook toelaten om uw fiets te dragen tijdens het dragen van het. Het is goed als je fiets is een beetje groter dan een normale auto of een normale fietsenrek, dat je ruimte hebt om het uit te rekken om een grotere maat fiets passen.