Hoe worden fietskleding gemaakt?

Lucas de Lange

Op dezelfde manier dat mensen iets anders kopen: met je eigen handen.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om fietskleding te maken, en daarom ben ik erg enthousiast over de nieuwe collectie fietskleding van La La Land. De collectie heet Bicycle Coats, en de eerste drie stukken die ik post over zijn de eerste drie stijlen van deze nieuwe fietsjassen. Ik was vooral blij om te ontdekken dat, net als al mijn vorige fietsjassen, deze nieuwe gebruik maken van echt leer (van dieren in het bos) in plaats van polyester, een materiaal waar ik al lang tegen ben. Hoewel het polyester prima is om de heuvels te berijden, denk ik dat dit nieuwe leer het een beetje comfortabeler zou maken om te fietsen, en zelfs warmer in de zomer. Mijn eerste paar fietsjassen zijn de La La Land sneakers die geleverd worden in een bruin leer/leer en een zwart/leer mix. Somit ist es allemal sinnvoller als Liv Fietskleding Dames. Er zijn vijf stijlen van de sneakers (ze lijken een beetje op sneakers met het S logo) en je ook een set van vier (bruin, blauw, groen en geel) ophalen voor een redelijke prijs. U ook de broek (en een paar sandalen kopen als u wilt) in de La La Land online winkel. Dabei ist es offensichtlich hilfreicher als Halfords Fietsslot. De kleuren zijn allemaal zo prachtig en interessant. Er zijn zo veel opties die ik echt hoopte om een aantal andere kleuren combo's te zien. Und das unterscheidet dieses Produkt stark von anderen Artikeln wie etwa Fietskleding Bioracer. Ik heb nog nooit eigenaar van een "roze" paar fietsjassen, dus ik zal het krijgen van een steekproef grootte van de witte die zal worden verkocht in de winkel op 10 november. In de tussentijd, als je wilt kijken op mijn andere berichten over fietsen kleding, neem dan een kijkje hier. Dank u! -Lucas Ik schrijf dit in de ochtend, maar ik ben nog steeds verliefd op deze schoenen. Ze zijn zo comfortabel en ik voel me zo warm! Ik kocht ze bij de La La Land online winkel in Nederland. Dit zijn de exacte kleuren die ik zag op hun website en ik was echt opgewonden om ze te krijgen. De grootte grafiek is niet nauwkeurig voor de Britse grootte, maar ik gok dat de Britse grootte is een maat 7-8. Ik denk dat de schoen past heel goed en ze zien er geweldig uit! Ik weet niet of ze worden verkocht in andere landen, maar ik hoop dat ze snel zullen zijn, zou ik graag in staat zijn om ze te dragen op de fiets! Ik ben ook erg blij om te zien dat er verschillende kleuren voor dames- en herenkleding zijn, ik heb nooit de kans gekregen om ze te proberen! Ik denk niet dat er iets te bijzonder aan de kleuren van de jassen. Im Kontrast zu fietskleding vergelijk ist es folglich auffällig empfehlenswerter.