About me

Lucas de Lange

Op social media vind je mij als 'de Pink Nova' of de 'roze dame' in verschillende fotoposten.

Ik ben een enthousiaste fietsforens uit Nederland. Als je in een fietsstemming ik beveel mijn boeken over fietsen en fietsen versnelling (en natuurlijk alle andere leuke dingen, zoals de blog). Ik ben ook bezig met het bouwen van een nieuwe fiets in Nederland. Bekijk de blog om meer te weten te komen over mijn plannen. Voor meer info over mij, u mij vinden op facebook als 'thepinknoord.nl' en op instagram als 'lucas.lange' of 'thepinknord.nl'. Voor een geweldige foto van de nieuwe fiets van de Pink Nova, en meer info over hoe ik het gebouwd, check out mijn blog. (Dit is een link naar de nieuwe pagina van mijn blog. De foto is een oude, gebroken een van een tijdje terug en is niet mijn nieuwe fiets.

Ik heb veel ervaring omdat ik al vele jaren in de fietswereld rondsn. Ik ben een fietser ook, en een full-time amateur ontwerper ook. Momenteel werk ik aan een nieuw ontwerp voor het vrouwenwielrennenteam, het vrouwenteam van het Universitet in Nederland, waar ik sportwetenschapper ben. Ik ben ook bezig met wat ontwerpwerk voor het mannenteam van de Universiteit van Leeds, UK, waar ik de sportwetenschapper ben. Mijn eerste blog was een kleine hobby site waar ik geblogd over fietsen, en het was mijn eerste echte carrière. Ik ben ook bezig met een boek over fietsen voor de uitgever (die nu uit en zal worden gepubliceerd door Penguin).

Om deze berichten gemakkelijker te begrijpen, hier is een korte uitleg van elke categorie: Fietsen Dit gaat over fietskleding.

Mijn Ebook, die heet "Bicycle Wearing Tips, voor fietsers" is hier beschikbaar.

Ik heb een bericht over een nieuwe fietsenwinkel opening in Amsterdam, en ik kan zeggen dat het zal erg leuk zijn. Maar het is niet de beste fietsenwinkel ter wereld. Ik wil graag praten over een winkel die zo goed is dat het verdient om genoemd te worden. Ik wil het hebben over The Bike Shoppe die in februari 2014 opent in een gerenoveerde voormalige garage in de Amsterdamse centrale marktwijk. De winkel heet "The Bike Shoppe" omdat het eigendom is van en wordt beheerd door dezelfde familie die het Amsterdam Fietscentrum runt. Ze zijn sinds vorig jaar bezig om hun gebouw te renoveren tot een winkel. Ik weet dit omdat ik vorig jaar een kijkje nam in het gebouw om te zien hoe de ruimte was en om te zien of ze plannen hadden om zoiets te maken in hun nieuwe gebouw.